Handelsbetingelser

Følgende vilkår er gældende fra 2016.

Personoplysninger

GetCocktails.com er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der gives af vores kunder. Vi behandler alle kunders personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven.

Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en mail til os. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet til os der har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

 

 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret på let fordærvelige varer og fødevarer. For andre varer gælder 14 dages fortrydelsesret.

 

Leveringsbetingelser

Vi sender din pakke med GLS, Post Danmark, eller køre personlig den ud til dig. Ved bestilling af en vare som er på lager, vil leveringstiden være 1-3 hverdage.

Fragtprisen er forskellige alt efter hvor du bor.

Prisen bliver udregnet når du indtaster dit postnummer.

 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, skal kunden kontakt os inde du sender varen returen.

 

 

Betaling

Hos GetCocktails.com tilbyder vi vores kunder at betale med Visa og Mastercard online på hjemmesiden.

Vi tilbyder også betaling via appen Mobile Pay.

Ved betaling med betalingskort, trækkes beløbet når varen bliver sendt

Hvis du ønsker at få tilsendt en faktura, bedes du oplyse dette ved bestilling.

Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 kroner. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen blive sendt videre til vores inkasso afdeling, og der vil yderligere blive pålagt udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på bestillingsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

 

 

Udsolgte varer & udgåede varer

GetCocktail.com tager forbehold for udsolgte og forsinkede varer. I disse tilfælde vil vi ringe til dig så hurtigt som muligt.

 Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er Inklusiv moms. GetCocktail.com kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

 

 

 

Køb

Ved køb af alkoholiske drikke, bekræfter du at du er gammel nok, efter dansk lov, til at erhverve disse produkter.

Retningslinjer kan forefindes her: http://18alkohol.dk/til-unge.aspx

 

 

 

E-mail

Vi kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med ordren. Det kan være sig i forbindelse med opfølgende salg, markedsføring eller andre forespørgsler.