Get Cocktails

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Livet er for kort til dårlige Cocktails!!

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]GetCocktails.com er en webshop der sælger kvalitets spiritus, mixer og meget mere. Vores sortiment er nøje udvalgt af kvalitetsbevidste bartendere.[/vc_column_text][vc_column_text]Vi arbjeder hele tiden på at optimere og gøre det nemmere for vores kunder.

Cocktail Pakker er et skridt på vejen til nemmere at kunne købe dine ingredienser til nogle dejlige Cocktails.

Der kommer løbende nye Cocktail Pakker op på vores hjemmeside, samtidige med at  vi også laver nogle sæsonbetonet pakker.[/vc_column_text][vc_column_text]Mangler du inspiration, eller er du i tvivl om hvordan du lige skal gribe opgaven an.

Fortvivl ikke – du kan altid ringe til vores Cocktail-hotline og få gode råd eller hjælp til en opgave.[/vc_column_text][vc_column_text]Mangler du en bartender til at lave en dejligt Cocktails du lige har / er på vej til at købe inde på GetCocktails, tilbyder vi nu også at du kan leje en bartender.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hos GetCocktails har vi kunden i fokus og går gerne det ekstra mil, for at sørger for at i er tilfredse.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Liver et for kort til dårlige cocktails!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]