Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Her er vores handelsbetingelser beskrevet nedenfor. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 42427760 eller på mail cheers@getcocktails.com. 

Vores betingelser:

§ 1 Betaling og pris

§ 1.1 Alle vores priser er i danske kroner (DKK), inkl. moms og evt. pant.

§ 1.2 Vi trækker først købsbeløbet, når varen er afsendt fra GetCocktails.com. Der kan aldrig hæves et større beløb end der er godkendt af dig

§ 1.3 Du kan kun betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, Apple Pay, Mobile Pay og Dinners Club. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

§ 1.4 For at handle hos os skal du selvfølgelig være fyldt 18 år, som dansk lovgivning kræver.

§ 1.5 EAN-kunder bedes kontakte kundeservice inden køb.

§ 2 Levering

§ 2.1 Vi leverer via vores egne biler. Typisk vil pakken være fremme efter 1-3 hverdage. Vi tilstræber at alle ordrer sendes senest næste hverdag.

§ 2.2 I tilfælde af at vi ikke kan levere en drinkspakke fuldstændigt som annonceret, vil vi forsøge at kompensere med et alternativ.

§ 2.3 Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lager på Amager Landevej 147B, Port 3, 2770 Kastrup.

Bemærk at først når vi har bekræftet at ordren er klar til afhentning, kan den afhentes. Fragtomkostningerne bestemmes ud fra adressen.  Enkelte produkter er ikke lagervarer - Se leveringstiden på produktets informationsside. Hvis ikke du er hjemme, når pakken leveres, så ringer vi til dig og stiller den som aftalt (have, nabo osv.). Vi anbefaler dog at bestille i god tid, for at sikre dig bestillingen er fremme til formålet.

 § 3 Adgang til kontrakten efter aftaleindgåelse

§ 3.1 Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som GetCocktails og køber har indgået.

§ 3.2 Når pakken er afsendt fra GetCocktails, modtager køber en mail, som fortæller, at ordrestatus har ændret sig og pakken er afsendt.

§ 4 Fortrydelsesret

§4.1 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os.

§4.2 Ved erhvervskøb ydes der 3 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

§4.3 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

§4.4 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til cheers@getcocktails.com eller ringe på +45 42427760. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.) Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Glas, spiritus og lignende, vi anbefaler at disse returneres som pakke. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100,- Varer undtaget fortrydelsesretten Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

3. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen. Du mister din fortrydelsesret, hvis: - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: GetBartender.com, Amager Landevej 147 B, Port 3, 2770 Kastrup. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.Dog kun mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Skulle der opstå en situation du ikke mener er dækket af ovenståemde betingelser, så kontakt os, så finder vi sammen en god løsning.

§ 5 Reklamation:

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten vil dog være afgrænset til varens naturlige holdbarhed, hvis der er tale om salg af fødevare produkter. Kontakt os altid inden returneringen finder sted! Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

§ 5.2 Når og hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til: GetBartender.com, Amager Landevej 147B, Port 3, 2770 Kastrup Tlf.: +45 42427760 CVR: 37395366 

§ 5.3 Bemærk! Vi modtager ikke pakker per efterkrav eller lign. Klagenævn: Forbrugerklagenævnet Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2,8800 Viborg, via dette link.  

§ 6 E-markedsføring:

§ 6.1 Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder information om spændende nyheder fra GetCocktails.com. Du modtager kun nyhedsbrevet, hvis du udtrykkeligt har bedt om det. Desuden kan du altid logge ind under "Din konto" og fra/tilmelde dig vores nyhedsbrev.

§ 7 Persondatapolitik:

§ 7.1 Der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse.

§ 7.2 Når du registrerer dig som kunde, SKAL du afgive følgende oplysninger om dig selv: - Fulde navn (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Email (bruges til at bekræfte ordren og fremsende faktura/bilag for din order) - Adresse (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Postnr. & By (bruges for at sende varerne til det rigtige sted) - Telefonnummer (bliver kun brugt, hvis der opstår problemer ved handlen, som ikke kan løses ved e-mail)

§ 7.3 Personoplysningerne registreres hos GetBartender APS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. - Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. - Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. - Den dataansvarlige på www.GetCocktails.com er Rasmus Damgaard.

§ 7.4 Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret (SSL), ligeledes krypteres din betaling, som sker på sikre servere (SSL).

§ 7.5 Oplysningerne videregives ikke til tredjemand uden det er oplyst og der registreres ingen personfølsomme oplysninger via GetCocktails.com.

§ 7.7 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. - Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. - I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. - Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: e-mail: Cheers@GetCocktails.com

§ 8 Prisgaranti:

Hos GetCocktails.com er det vigtigt for os at du altid får den bedst mulige pris, derfor opdaterer vi vores priser løbende, men sommetider kan vi have overset noget! - derfor giver vi naturligvis prisgaranti på vores varer så du altid er sikker på at kunne handle alle dine varer hos os til den bedste pris. Hvis du finder den samme vare hos en anden leverandør skal du blot kontakte os, husk at gemme link, tilbud eller annonce som dokumentation. Der skal naturligvis være tale om præcis den samme vare, dvs. samme producent, samme serie, samme størrelse, farve, design etc. Ligeledes skal varen være i væsentlig samme stand dvs. er varen nedsat grundet dato, holdbarhed eller defekter matcher vi ikke prisen som udgangspunkt.

Generelle Oplysninger:

GetBartender.com, Amager Landevej 147B, Port 3, 2770 Kastrup Tlf.: +45 42427760 CVR: 37395366 

GetCocktails.com ejes af GetBartender.com ApS

§ 9 Cookies og Logstatistik:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde "genkender" serveren brugeren og ved hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på hjemmesiden. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På GetCocktails.com anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed og til at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbsvognen, når du handler på hos GetCocktails.com.

Internet Explorer:

Hvis du ønsker at slette cookies, kan det i Internet Explorer 6.x sker under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". Logstatistik bruges på www.GetCocktails.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden dette forlades mm.

Her på GetCocktails.com anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter og for at skabe øget brugervenlighed. Ved at anvende GetCocktails.com accepterer du samtidigt vores brug af Cookies.

Handelsbetingelserne er opdateret d. 14. oktober 2019 cookies.